Store arbejdsdag på Thise Friskole

Der blev bygget nyt legehus til børnehaven og anlagt en bane til at suse af sted på banancyklerne. Og der blev renset tagrender, klippet hæk, luget ukrudt og malet gulvlister. Stakit blev sat op og malet og klasseværelser fik en ekstra omgang rengøring. Og så blev der lavet mad, spist kage, hygget, snakket og drukket håndbajere og kaffe i spandevis.
Alt sammen i det fineste efterårsvejr med pæne temperaturer og tørvejr hele dagen.
Med andre ord var i lørdags udnævnt til efterårets store arbejdsdag på Thise Friskole, børnehaven og i Thise Vuggestue.
Traditionen tro mødte forældrene talstærkt op og alle gav en hjælpende hånd med for at vedligeholde og skabe nye gode rammer for de omkring 140 børn og 20 voksne,  som har deres dagligdag i en af de tre institutioner på Thise Kirkevej.
Mange havde taget børnene med, så både hal, legepladser og multibanen summede af liv og galde barnestemmer, mens forældrene knoklede på livet løs.
"Vi er rigtig glade for den opbakning forældrene giver vores to årlige arbejdsdage. Vi får lavet en masse praktisk arbejde,som der ikke er tid til i det daglige, og samtidig sparer vi penge, som vi stedet kan bruge på børnene, Og forældre og børn har en rigtig  hyggelig dag, som store og små ser frem til, siger skoleleder Dan Otkjær.