Sponsordag den 10./10.-2013

Thise på hjul med rugbrødsmotor som eneste tilladte drivmiddel på en godt fem kilometer lang rundstrækning, en løbetur i skolens egen skov,en udendørs Tarzanbane med masser af forhindringer for de store og en indendørs for de små.

Sådan lød tilbuddet til de knap 150 børn i friskolen, børnehaven og Thise Vuggestue, da de tre institutioner på Thise Kirkevej tyvstartede på skolernes motionsdag torsdag eftermiddag.

Motionsdagen var afløst af en sponsordag, hvor børnene tilsammen svedte sig til omkring 20,000 kroner - penge som ubeskåret går til at børnene kan komme til svømning og andre ekstra idrætsaktivteter oven i de skemalagte.

Sponsordagen, der også havde deltagelse af mange forældre og bedsteforældre - i mange tilfælde som velvillige sponsorer for børnene - blev begunstiget af fejende flot efterårsvejr.

"Det regnede det meste af torsdagen, men et par timer før børnene skulle i gang, klarede det op, og de udendørs aktiviteter blev afviklet i solskin og pæne varmegrader. Så vejret  kom som bestilt," siger skoleleder Dan Otkjær.

Efter de fysiske anstrengelser samledes børn og forældre til fællesspisning i skolens idrætshal som afslutning på den vellykkede eftermiddag.