Mange til åbent hus og Friskolens dag

Rigtig mange forældre og bedsteforældre benyttede sig af lejligheden til at følge deres børn eller børnebørn, da friskolen i lørdags holdt Åbent hus og Friskolens dag for alle interesserede.

I efterhånden adskillige år har børnene været vant til, at de en gang i skoleårets løb - nærmere betegnet i januar - skal i skole en lørdag. Det har vi valgt fordi de fleste forældre har fri og derfor har en oplagt mulighed for at opleve en skoledag. Og vi kan heldigvis konstatere, at rigtig mange af vores 110 elever tager både forældre og i nogle tilfælde også bedsteforældre med i skole den dag.

Friskolens dag også er en mulighed for, at forældre og børn, der overvejer at vælge Thise Friskole helt uforpligtende kan kigge inden for og få en fornemmelse af, om skolen er noget for dem.

Det benyttede flere nye familier sig af i lørdags og de havde også mulighed for at kigge inden for i børnehaven, som skolen også driver og Thise Vuggestue, som holder til i lokaler på skolen.

Friskolens dag begyndte med velkomst morgensang, og i dagens anledning var det rykket ind i idrætshallen at få plads til  alle de mange gæster.

Bagefter var der undervisning i halvanden time, før der var forældrekaffe, som blev serveret i faglokalerne oven over børnhaven. Og derefter var der  endnu en lang lektion, før alle samledes til afslutning i hallen.

For de kommende elever i børnehaveklassen - dem er der 12 indskrevet af indtil nu - var Friskolens dag også den første "rigtige skoledag.