Klar til sol og sommer

Traditionen tro tittede solen frem, da skolen, børnehaven og vuggestuen i lørdags inviterede til den årligt tilbagevendende forårs-arbejdsdag

I det kølige men flotte forårsvejr koncentrerede de knap 50 fremmødte sig derfor om at gøre de udendørs arealer klar til sol og sommer.

Bede blev luget, træer og buske blev klippet, græsset blev trimmet, og der kom nyt sand i sandkasser og som faldunderlag på legepladserne..Og i vuggestuen blev der indrettet en hønsegård med tilhørende bolig til høns og hane.

En fin og skridsikker terrasse blev anlagt på østsiden af lærerværelset og computerrummet blev forsynet med ny maling.

"Vi så rigtig mange af de nye forældre denne gang, mens der var afbud fra andre, som har tilbudt at tage en praktisk tørn med nogle af mindre opgaver, som vi ikke nåede i lørdags. Men sædvanen tro havde de mange fremmødte en hyggelig dag og vi kan glæde os over, at det er nemt at se resultatet af de fælles anstrengelser," siger Dorte Clausen fra skolens,bestyrelse, som sammen med Alfred Olesen koordinerede arbejdsdagen.