Børn sagde farvel til to "veteraner"

Fredag den 29. august var sidste skoledag for to af medarbejderne på Thise Friskole, lærer Anni B. Andersen og pædagog Ulla Stisen, der har været leder af Thise Børnehave, som friskolen også driver.

De går begge på efterløn efter henholdsvis 16 og 17 år på skolen. De to "veteraner" blev på deres sidste skoledag afhentet på deres adresse - naturligvis i en veteranbil - en Chevrolet - og da de ankom til skolen blev de modtaget af børnene fra skole og børnehave, som dannede en lang flagallé ned til skolen.

Bagefter tog børnene afsked med de to garvede ansatte i skolens idræthal. Børnehavebørnene sang en farvelsang for Ulla Stisen og 8. klasse holdt en afskedstale for deres klasselærer Anni B. Andersen. Og så var flødeboller og saftevand bagefter.

Om eftermiddagen mødte omkring 100 voksne - blandt dem flere tidligere "børn" fra skole og børnehave -  op for at sige farvel og tak ved en hyggelig reception på skolen, hvor Dan Otkjær på skolens og børnehavens vegne sagde de to tak for deres indsats gennem mange år i skolens og børnehavens tjeneste.