1. skoledag 10. august 2015

At sommerens flotteste vejr ofte sætter ind, lige når skoleåret begynder igen forekommer ganske tit. Således også mandag, da 116 elever - de fleste nogensinde i friskolens 36 år lange historie - tog hul på et nyt spændende skoleår.

Efterhånden er f'ørste skoledags sædvanlige mødeplads ved flagstangen i skolens skov blevet for trang, så derfor mødtes elever, ansatte, forældre, bedsteforældre og søskende  i år i skolegården til den traditionelle afsyngning af "Blæsten går frisk over Limfjordens vande" før skoleleder Dan Otkjær kunne byde velkommen til store og små.

En særlig velkomst var der til de ni nye elever i børnehaveklassen og til de tre nyansatte lærere: Claus Wager, der afløser skolens "veteran" Kristian Stisen, som går på pension til september efter at have været ansat i hele friskolens levetid siden 1979, nyuddannede Rikke Cathrine Madsen, der er ansat i et vikariat under Line Løndals sygemelding og  Bitten Pedersen, der overtager Susanne Thuns skema, fordi hun er vikar for Karin Kokholm,  som er på barselsorlov frem til forår.

Efter velkomsten mødtes eleverne med deres klasselærere, inden årets første korte skoledag sluttede med fælles kaffebord i hallen.