Mange kom til Friskolens dag

En lørdag i januar har nu i flere år været skoledag for børnene på Thise Friskole. Og igen i år strømmede forældre og bedsteforældre med børnene til en helt særlig og anderledes skoledag med lektioner på tværs af de gængse klasser og fag. Dagen indledtes med morgensang, som i dagens anledning var flyttet til skolens idrætshal.

Ud over at fungere som forældre- og bedsteforældredag er Friskolens dag også en mulighed for nye familier til at komme på besøg og se nærme  epå både friskole, børnhave og vuggestue. Og det benyttede mange sig af - faktisk flere end nogensinde tidligere, siger en meget tilfreds skoleleder Dan Otkjær.

- Vi har et godt tilbud til børnene i i både skole, børnehave og vuggestue, og vi er naturligvis glade for, at så mange har fået øjnene op for det, siger Dan Otkjær.