Nr. 13 mandag den 27. november 2017

I forbindelse med Claus´ sygemelding har vi ansat en midlertidig vikar – Henrik. Henrik skal varetage undervisningen i 7. og 8.klasses matematik og fysik/kemi. Henrik er 57 år og kommer fra Rønbjerg. Henrik er uddannet lærer. Vi vil gerne byde Henrik velkommen.

I dag har der været skole/hjem samtaler i 3.kl.

På onsdag tager eleverne i 2.klasse til Sundsøre, hvor de skal julepynte færgen. Eleverne er inviteret af Vesthimmerlands Kommune.

På torsdag kommer sundhedsplejersken på besøg i 6.kl.

Samme dag er der badmintondag på skolen. Vi har i samarbejde med M88 inviteret en dygtig badmintontræner fra DGI, som kommer og underviser børnene i 1.kl. – 6.kl. i badminton. Eleverne må gerne selv medbringe ketcher.

På fredag er der juleklippedag på skolen. Eleverne fra bh.kl. – 2.kl. har inviteret deres forældre, bedsteforældre og venner til juleklip. De møder fra 09.00 – 12.00.

Resten af eleverne juleklipper i klasserne og møder fra 08.00 – 12.00.

Eleverne skal medbring penalhus, saks og gerne en limstift.

Bussen mod Fur kører 12.30 og bussen til Hvalpsund kører 12.25 og fortsætter vestover kl. 12.40.

Igen i år er menighedsrådet og borgerforeningen gået sammen om et adventsarrangement i Thise, hvor også vi bidrager med Luciaoptog. Else O har givet pigerne i 3.kl. og opefter tilmeldingssedler med hjem. Udfyld og returner tilmeldingssedlen, hvis pigerne skal deltage.