Thise Børnehave fylder 20 år

Thise Børnehave fyldte 20 år den 1. april, dette blev fejret med en kæmpe fødselsdagsfest tirsdag den 2. april. Det var en dag fyldt med aktiviteter for børnene og deres familier.

Om formiddagen var der fødselsdagslagkage til alle børnene. Derefter skulle børnene ned at lege i hallen, men her dukkede klovnen Gulio fra Cirkus Mascot pludselig op. Han underholdt og legede med såvel børn som voksne – til stor fornøjelse for alle.

Eftermiddagen startede med velkomsttale og afsløring af børnenes ”store” gave til børnehaven – Et kæmpe maleri, der skal byde velkommen og på gensyn i børnehaven. Derefter var familien inviteret på kagemand.

Efter kagen blev multibanen omdannet til en ”skumsø” til stor glæde for børnene.

Mens det sidste blev gjort klar til en festlig fødselsdagsmiddag i form af en helstegt pattegris, var der mulighed for at både børn og voksne kunne få lagt ” festmakeup”.