Sjov, Natur og Sport

Lokale børn, fætre, kusiner, bedsteforældre, venner og forældre havde igen i år en forrygende gang Sjov, Natur og Sport. Arrangørerne er forældre gennem M88 og Thise Friskoles SFO. Atter var der rigtig mange dygtige frivillige hjælpere. I år blev den første dag tilbragt på Fur, hvor der blev studeret spændende fossiler på museet. Det kan godt være lidt svært at forestille sig, hvad der skete for 55 millioner år siden. Dinosaurer, sømus, fisk, blade og vulkaner var blot nogle af de mange indtryk, der vil blive husket fra Museet. Forinden havde deltagerne selv været nede og prøve at finde fossiler i moleret. De næste dage var en blanding af det sjove, naturen og aktiv sport. Der blev indsamlet og snittet urter/ukrudt til urtefrikadellerne, som blev tilberedt på bålet. Fadet blev tømt til sidste krumme. Pandekagerne var selvfølgelig også et hit. Prisen for at deltage alle dage er blot 50 kr. Arrangørerne havde i år faktisk besvær med at få pengene brugt på dagene, da forældre/bedsteforældre bidrog med frugt, brød, kage og andre madretter. Sponsorerne, Kwik Spar Thise, Adelgades Slagter og Thise Mejeri, havde igen bidraget velvilligt til dagene. Overskuddet vil blive brugt på forskellige indkøb til madlavning på bål.
Deltagerne fik brug for alt energien, da der blev lavet en kæmpebane i hallen, hvor der blev løbet, hoppet, svungen, kravlet m.m. Blandingen af lokale børn med venner og familie gør, at der opstår nye relationer og venskaber, som gør aktiviteterne mere spændende. Udenfor blev der kørt banancykelræs, leget på alle redskaberne og spillet skovstratego. Traditionen tro blev der afsluttet med Thise Rundbold.

Dan Mortensen