, se flere billede fra året i billedgalleriet.

Gå tilbage til forrige side

Nr. 7. 34. årgang. Mandag den 7/10 2013.

I den forgangne uge har undervisningen været omlagt. Det overordnede tema for ugen var natur og bevægelse. Ugen bød på et væld af spændende aktiviteter bl.a. mad fra naturens skattekammer, badmintonskole, GPS – orienteringsløb, dyre orienteringsløb, minigolf, besøg i frugtplantage og tur til stranden. 

På vores hjemmeside kan I se billeder fra nogle af ugens arrangementer.

 

På torsdag afholder skolen sponsordag. Arrangementet starter kl. 16.30 med indskrivning af løbenumre, og kl. 17.00 fløjter vi strabadserne i gang. I den efterfølgende halvanden time vil skolens, børnehavens og vuggestuens børn svede og kæmpe sig gennem forskellige aktiviteter. Hvert barn har gennem de sidste uger fundet sponsorer, som belønner deres præstationer. 

Mange har allerede tilmeldt sig, men I kan nå det endnu. Find et barn som I vil sponsere og vær med til at støtte om vores tre institutioner.

Efter sponsorløbene vil der være fællesspisning. I kan enten bestille maden eller selv medbringe den. Sidste frist for bestilling af mad er i morgen. Tilmeldingsblanketten er sammen med det udsendte sponsorbrev ellers kontakt kontoret.  

 

I den kommende uge vil vi afholde elevsamtaler i samtlige klasser. Derfor vil der være indkaldt vikar i nogle af timerne.

 

Fremover vil der den første tirsdag i hver måned være klub for 4.kl. – 6.kl. fra kl. 19.00 – 21.00. Der vil være to voksne tilstede, og der vil være lidt at drikke og spise til børnene. Yderligere informationer kommer senere.

 

M88:

 

-          Looptræning nu også torsdage kl. 20.00 i motionsrummet.

-          På torsdag er der DGI seniordag i hallen fra 09.00 – 11.00 Der vil være gymnastik, badminton, Bowls, Petanque, Loop, kaffe, ost, sang og snak.

Thise Friskole - Thise Kirkevej 11, Sdr. Thise - 7870 Roslev. Telefon: 97 57 81 45
© Udarbejdet af ThiseWeb.dk