, se flere billede fra året i billedgalleriet.

Gå tilbage til forrige side

Nr. 20. 35. årgang. fredag den 17/1 2014.

I tirsdags afsluttede eleverne i 3.kl. deres minikonfirmand forløb. Tak til Anne Lisbeth og Lise Hove for i år.

 

På mandag tager eleverne i 7.kl. – 9.kl. til Skive for at stå på skøjter på Skive Skøjtebane. Vi tager bussen fra skolen kl. 08.00 og forventer at være hjemme igen til kl. 13.00. De elever, som har egne skøjter, må gerne medbringe dem. Ellers skal eleverne huske varmt tøj, madpakke. Eleverne må gerne tage penge med på turen, som de kan bruge på kakao m.m.

 

Der er kor igen på mandag.

 

Om torsdagen vil vi fremover forkorte vores spisefrikvarter med 5 minutter og ringe ind allerede 12.00 i stedet 12.05. Det gør vi, fordi vi mister 5 minutter af vores 5. timer pga. buskørsel i forbindelse med svømning.      

 

På næste lørdag afholder vi Friskolens Dag og indskrivning til det kommende skoleår. I den forbindelse husstandsomdelte vi årets skoleavis i den forgangne uge.

 

På mandag afholder skolen et informationsmøde på Hvalpsund Færgekro fra 17.00 – 19.00  om vores skoletilbud og Friskolens Dag. Vi har i den forbindelse også husstandsomdelt skoleavisen i Hvalpsund, med hjælp fra vores lokale forældre. Tak for det.

 

Plan for Friskolens Dag.

09.00. Fælles velkomst i hallen.

09.05. Undervisning i klasserne.

10.15. Pause med forældrekaffe.

10.45. Undervisning i klasserne

11.50. Fælles afslutning i hallen.

 

Børnene i vores kommende børnehaveklasse er inviteret til der første ”rigtige skoledag”. Vi glæder os meget til, at de kommer og får nogle gode oplevelser.

 For vores resterende elever er der planlagt en spædende dag, hvor familie og venner har mulighed for at deltage. Alle er velkomne.

Alle elever har mødepligt til arrangementet og skal møde fra 09.00 -12.00 . Som sædvanlig har eleverne fri fra skole den efterfølgende mandag (27/1).

 

Har nogle af vores ”busbørn” behov for at blive afhentet og kørt hjem i forbindelse med Friskolens Dag vil vi gerne have besked. Elles forventer vi ikke at bussen kører den dag.

 

 

Fritteren:

 

Husk feriesedler. Sidste dag for tilmelding mandag den 20. januar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Thise Friskole - Thise Kirkevej 11, Sdr. Thise - 7870 Roslev. Telefon: 97 57 81 45
© Udarbejdet af ThiseWeb.dk