, se flere billede fra året i billedgalleriet.

Gå tilbage til forrige side

Nr. 28. 35. årgang. Fredag den 21/3 2014.

I torsdags var det sidste svømmetur for det første svømmehold. De har sluttede årets svømning af med leg og spring. På torsdag, den 27. marts, sender vi næste svømmehold, eleverne i 1.kl., 2.kl. 3.kl. og 5.kl. af sted.   

 

I vores morgensamlingsstund afvikler Eva et trafikkursus for eleverne i bh.kl. – 2.kl., mens eleverne i 3.kl. – 7.kl. taler om trivsel og mobning.   

 

Årets musical ”Det swinger” løber af stabelen onsdag d. 26-03 kl. 19:00 i hallen på Thise Friskole. Det er de fabelagtige elever fra 8./9.kl., der lægger alle deres kreative evner og kræfter i at opføre et intens og musikalsk teaterstykke, som handler om et tv-show, der har brug for fornyelse. Musikken leveres af Kreidlers KrimsKrams, der jazzer for vildt.

Billetter kan købes fra 45 min. før forestillingen begynder eller bestilles på skolen: 50 kr. pr. voksen, 20 kr. pr. barn.

Der er generalprøve onsdag kl. 10.00 for skolens øvrige elever.

 

Fritteren:

 

Besøget på Hama Perler og Lødderup Friskole med eleverne i 1. og 2. kl. var en fantastisk oplevelse. Hos Hama så børnene, hvordan robotter gjorde næsten alt arbejdet, fra uforarbejdede plast og videre til de fyldte kasser med smukke perler, som vi kender fra butikkerne.  

Børnene var meget spørgelystne og flere kunne se, at Hama som deres kommende arbejdsplads.

På Lødderup Friskole tog de godt imod os. Børnene kom hurtigt i gang med at lege, gynge, køre mooncars og spille bold. De blev også leget med friskolens kaniner. Til sidst spiste vi  eftermiddagsmad sammen med de lokale børn i deres dejlige lokaler. De havde bagt lækker kage til os uhm...

 

På tirsdag fejrer vi fødselsdag for marts børnene.

 

M88:

 

Tak for endnu en fin afslutning på vinteren.

 

Tirsdag den 1. april kl. 18.30 afholder vi ”Thise Open” (badminton)

 

M88 holder generalforsamling torsdag den 3. april. Kl. 19.00 i Glashuset.

 

Mandag den 21. april kl. 09.00 (2. påskedag) er der affaldsindsamling.

 

Sommerens aktiviteter kan ses på www.m88.dk

 

Thise Friskole - Thise Kirkevej 11, Sdr. Thise - 7870 Roslev. Telefon: 97 57 81 45
© Udarbejdet af ThiseWeb.dk