, se flere billede fra året i billedgalleriet.

Gå tilbage til forrige side

Nr. 21. 36. årgang. Fredag den 15. januar 2015.

I mandags have vi besøg af en badminton instruktør fra DGI. Han spillede og lege badminton med eleverne fra 1.kl. – 7.kl. Eleverne havde en rigtig god oplevelse og mange demonstrerede, at de allerede havde et højt niveau.    

 

Om torsdagen vil vi fremover forkorte vores spisefrikvarter med 5 minutter og ringe ind allerede 12.00 i stedet 12.05. Det gør vi, fordi vi mister 5 minutter af vores 5. timer pga. buskørsel i forbindelse med svømning.      

 

På næste lørdag afholder vi Friskolens Dag og indskrivning til det kommende skoleår. I den forbindelse husstandsomdelte vi årets skoleavis i den forgangne uge.

 

På mandag afholder skolen et informationsmøde på Hvalpsund Færgekro fra 17.00 – 19.00  om vores skoletilbud og Friskolens Dag. Vi har i den forbindelse også husstandsomdelt skoleavisen i Hvalpsund, med hjælp fra vores lokale forældre. Tak for det.

 

Plan for Friskolens Dag.

09.00. Fælles velkomst i hallen.

09.15. Undervisning i klasserne.

10.15. Pause med forældrekaffe.

10.45. Undervisning i klasserne

11.50. Fælles afslutning i hallen.

 

Børnene i vores kommende børnehaveklasse er inviteret til der første ”rigtige skoledag”. Vi glæder os meget til, at de kommer og får nogle gode oplevelser.

 

For vores resterende elever er der planlagt en spædende dag, hvor familie og venner har mulighed for at deltage. Alle er velkomne.

 

Samme dag holder Thise Børnehus dørene åbne for interesserede. Her kan man besøg de fantastiske fysiske rammer og høre om det pædagogiske tilbud.

 

Alle elever har mødepligt til arrangementet og skal møde fra 09.00 -12.00 . Som sædvanlig har eleverne fri fra skole den efterfølgende mandag (26/1).

 

Har nogle af vores ”busbørn” behov for at blive afhentet og kørt hjem i forbindelse med Friskolens Dag vil vi gerne have besked. Elles forventer vi ikke at bussen kører den dag.

 

 

Fritteren.

 

I næste uge er der legetøjsuge.  Det er vigtig, at børnene tager legetøjet med hjem hver dag. I bedes hjælp børnene med at begrænse mængden af legetøj. Elektronisk legetøj må ikke medbringes.

 Bliver der snevejr må børnene gerne medbringe kælke.

                      

Skolesport : Håndbold tirsdag 14.15 til 15.00

Thise Friskole - Thise Kirkevej 11, Sdr. Thise - 7870 Roslev. Telefon: 97 57 81 45
© Udarbejdet af ThiseWeb.dk