, se flere billede fra året i billedgalleriet.

Gå tilbage til forrige side

Nr. 33. 36. årgang. Onsdag den 13. maj 2015.

På torsdag (21. maj) afholder vi vores årlige grillaften. I år har vi valgt at slå grillaftenen sammen med premieren på 8.kl. og 9.kl. musical ”Lige så stille”.
”Lige så stille” er en sjov og spændende forestilling, som handler om et museum, som får æren af at udstille verdens største diamant – Den Lyserøde Flamingo. Museet ansætter en nattevagt til at passe på diamanten, men desværre udsættes museet for et røveri. Det viser sig dog, at røverne ikke er de skarpeste knive i skuffen.  

Vi tænder op i grillen kl. 17.00, så I skal blot møde op med jeres madkurv og gode humør. Der vil være mulighed for at købe drikkevarer på skolen. Flere af klasserne opstiller sjove og forskellige forlystelser, som man kan prøve. Overskuddet fra forlystelserne går til klassekasserne, så husk rigeligt med småpenge.
I børnehaven vil der være dyrskue, hvor børnene viser deres dyr frem. 

Musicalen spiller kl. 19.00 og kl. 20.00. Billetsalget er allerede godt i gang. Ønsker man at købe en billet, kan man kontakte kontoret eller lade eleverne købe dem i frugtpausen i den kommende uge. Billetprisen er 50 kr. for voksne og 20 kr. for børn.  

I næste uge begynder vi på nye aktiviteter i vores morgensamlingsstund. Vi vil løbe mandag til onsdag og træne matematik torsdag og fredag. 

Thise Friskole - Thise Kirkevej 11, Sdr. Thise - 7870 Roslev. Telefon: 97 57 81 45
© Udarbejdet af ThiseWeb.dk