, se flere billede fra året i billedgalleriet.

Gå tilbage til forrige side

Nr. 18. 33. årgang. Fredag den 19/12 2012.

 

I onsdags var det sidste skoledag i dette kalenderår. Alle elever mødte til en fælles morgensamling, hvor vi sang julesange og hørte julehistorie. Efter morgensamlingen gik vi til julegudstjeneste i Thise Kirke, hvor vi hørte juleevangeliet. Tilbage på skolen fortsatte eleverne og lærere i klasserne, hvor der blev julehygget Dagen sluttede med fællessang i glashuset og ”Nu er det jule igen osv.” rundt på hele skolen.

 

Første skoledag i 2013 er torsdag den 3. januar, hvor vi møder til normal tid.

 

Vi begynder skolesvømning efter nytår i uge 2. De første klasser vi sender af sted er 4.kl. – 6.kl. samt de ældste børn fra børnehaven.

På grund af skolesvømning vil skolebussen første kører øst over kl. 14.30 om torsdagen. Det er gældende fra uge 2 og 20 skoleuger frem.

 

Lørdag den 26/1 holder vi friskolens dag og indskrivning til det kommende skoleår. I den forbindelse udsender vi igen i år vores skoleavis. Skoleavisen er fyldt med gode artikler fra vuggestuen, børnehaven og friskolen. 

I forbindelse med udsendelsen af vores skoleavis vil vi fotografere forskellige situationer fra børnenes hverdag. Ønsker man ikke, at ens barn skal optræde på nogle af avisens billeder, vil vi gerne have besked inden den 3. Januar.

 

Som sædvane har eleverne fri fra skole den efterfølgende mandag (28/1). Yderligere information følger i begyndelsen af det nye år.

 

Skolens ansatte og ledelse vil gerne ønske jer alle et godt nytår. Vi glæder os til de spændende og gode oplevelser, som det nye år bringer, og håber på et godt og konstruktivt samarbejde om vores fælles skole. Godt nytår.

 

Thise Friskole - Thise Kirkevej 11, Sdr. Thise - 7870 Roslev. Telefon: 97 57 81 45
© Udarbejdet af ThiseWeb.dk