, se flere billede fra året i billedgalleriet.

Gå tilbage til forrige side

Nr. 10. 36. årgang. Mandag den 26/10 2015.

I onsdags startede minikonfirmand for eleverne i 3.kl.  Fremover vil minikonfirmand- undervisningen være om torsdagen i 5. time fra kl. 12.40 – 13.30.

 

Igen i år samler vi tøj ind til de rumænske børn. Læs det vedlagte brev fra Ivan (Anni`s mand). Tøjet kan afleveres på skolen frem til den 12. november.

 

I morgen deltager eleverne i 8.kl. i Skills. Skills er en konkurrence, hvor landets ottendeklasser dyster mod hinanden i forskellige discipliner. Skills foregår på erhvervsskolerne i Skive (Skive Tekniske Skole,  Skive  Social – og  Sundhedsskole og Skive Handelsskole). Eleverne skal møde på skolen kl. 08.00 og vil være tilbage kl. 14.00.

 

Vi vil gerne bringe et par efterlysninger. Der er forsvundet en kosmetiktaske fra en idrætstaske på skolen. Kosmetiktasken er formet som en pung. Den er hvid med motiver af små geder med nathuer.

Ydermere er der forsvundet en mobiltelefon af mærket Sony Xperia 3. Telefonen er hvid og havde et cover med gepardprikker. Vi udlover selvfølgeligt en dusør, hvis tingene skulle dukke op.

 

Vi har konstateret et tilfælde af ringorm blandt børnene. Ringorm er en svampeinfektion i huden, som er kendetegnende ved en afgrænset ringformet rødme, som klør. Man smittes oftest gennem kontakt med dyr, men mennesker kan også smitte hinanden. Har I mistanke om ringorm, skal I søge behandling.

 

Mandag den 9/11 fra kl. 19.00 – 21.30 indkalder vi alle vores familier og andre interesserede til en temaaften på skolen. Temaet for aftenen vil være, hvordan det er at komme fra en prøvefri skole og videre på ungdomsuddannelserne. Vi har inviteret et panel bestående af videnspersoner fra UU, erhvervsuddannelserne, det almene gymnasium og handelsgymnasiet, som vil orientere om temaet og besvare spørgsmål. Den endelige plan for arrangementet kommer på et senere tidspunkt.

 

 

Fritteren

 

På tirsdag fejrer vi oktober- børn i fritteren.

På onsdag er der skolesport fra 13.30 til 14.30. Knud og Lars kommer og spiller skak med børnene fra 1.- 3.kl., Har børnene et spil skak, må de gerne tage det med. Vi kunne godt bruge et par ekstra hjælpere. Er der ældre børn, der har fri og vil hjælpe med at flytte brikker, er de meget velkomne.

 

Tryghed i hverdagen: Husk venligst at give besked. SMS eller skriv i fritterbogen de dage, børnene hentes i skoletiden. Vi har mange børn, der skal sendes hjem eller med bus på forskellige tider, så det er rart for os at vide, hvilke børn vi skal finde, og hvem som er taget hjem.

 

M88

 

Husk at indbetale kontingent (fristen er 1. nov.)

Skolesport (skak) er nu i gang. Har du interesse i at komme med i en rigtig skakklub her i M88/Friskolen?

 

Menighedsrådet:

 

Reformationsgudstjeneste i Lyby Kirke på ons. kl. 19.00

Kirkelig arbejdsdag mandag den 2. nov. kl. 8.30 - 11.30

 

Kom til Loppemarked i Thise - søndag d. 1. november

 

Der afholdes loppemarked i hallen ved Thise Friskole søndag d. 1.november fra 10.00-15.00, hvor der ud over mange boder også vil være mulighed for at købe kaffe, the og kage. Kom og gør en god handel.

 

Hvis du selv trænger til at få ryddet lidt op i tingene hjemme og har noget at sælge ud af, er det stadig muligt at få et bord til en bod (koster 25,-) - kontakt Anja Baadsgaard Jensen - 21246057.

 Børnetøj og -sko

 

 

Vi samler børnetøj og -sko på skoler i Skive kommune for at hjælpe de fattigste børn på skolen i landsbyen Copaceni i Rumænien. Tøjet bliver sendt med lastbil fra Skive til Rumænien. Derfor opfordrer vi jer til især at finde overskydende børnetøj og -sko frem af gemmerne og bringe det hen på skolen inden for de næste 10 -12 dage.

 

På skolen afhenter vi det den 12. november 2014

 

Det drejer sig om tøj + SKO til alle aldersgrupper af børn - sko er især et stort problem.

Vi tager også imod tøj + sko til voksne. Uddeling af tøjet foretages af Asociatia Simion Balint (skolens støtteforening) under ledelse af Anna (billedet) – så I kan være sikre på, at alt finder hen, hvor der er et stort behov!

 

 

Se mere om baggrunden her: www.copaceni.dk

Thise Friskole - Thise Kirkevej 11, Sdr. Thise - 7870 Roslev. Telefon: 97 57 81 45
© Udarbejdet af ThiseWeb.dk