Fredag den 7/12 2012

Fredagsbrev

Nr. 16. 33. årgang. Fredag den 7/12 2012.

I mandags tog børnehaveklasse og 1. Klasse været på juletur til Skive, hvor så forestillingen ”God jul, Cirkeline” i Skive Teater, var på cafe ”En bid af himlen” og sluttede på skøjtebanen.

I torsdags var 4.kl. og 5.kl. på juletur til Viborg. De havde en god tur, og specielt turen på skøjtebanen var rigtig sjov.

Samme aften var der adventsgudstjeneste i Thise kirke, hvor elever fra skole bar lyset ind og sang julesalmer. Efter gudstjenesten var der fællesspisning i forsamlingshuset.

I dag var der juleklip for hele skolen. Det var en hyggelig dag og klasserne hyggede sig sammen. I hallen julede bh.kl. – 3.kl. sammen med deres indbudte gæster – bedsteforældre, familie og venner. Der var store roser til arrangementet fra gæsterne, og specielt børnene nød at vise deres skole og venner frem. Tak for opbakningen.

I december måned vil vores morgensamlinger være omgivet af julehygge. Ole vil fortælle en kalenderhistorie, og vi vil synge julesange.

Søndag den 9. december er der juletræsfest på skolen. Kom og mød julemanden og deltag i lodtrækningen om flotte gaver. Indbydelsen er hængt op i forhallen.

På torsdag er der Lucia-optog for skolen og børnehavens børn.

Eleverne får juleferie den 19. december, hvor vi julehygger i klasserne. Yderligere information kommer senere.

Vi skal gøre opmærksom på, at de forældre som bruger CD-ord hjemme skal downloade programmet på ny pga. opdateringer.

Fritteren.

Heldigvis havde vi købt nye kælke inden sneen kom, så børnene har fået mange kælketure på vores helt egen kælkebakke Jubii!

Der er legetøjsuge i næste uge! Medbring gerne kælke.

På mandag er der badminton.

På torsdag er der julefrokost i fritteren / fødselsdag for november og december børn.

Alle børn skal medbringe en lille pakke til max 15.00 kr. gerne genbrug, ikke slik.

Vi vil gerne børnene må blive og hygge sammen med os til 15.30. Giv venligst besked, hvis børnene holder fri .

Busbørn  / færgebørn kontakt os og vi finder en løsning

Børnene vil gerne have risalamande.  Er vi heldige igen i år. Er der en forælder, der vil lave det til os ?

Har I for mange julekager, klejner eller andet guf til overs, så aftager vi gerne.

Juleferie tilmelding.   Fredag d. 7-12 sidste frist for tilmelding. Sedlerne er sendt pr. mail. Har I problemer med at åbne dem, har vi sedler i fritteren.

M88.

Vi jule-afslutter med nissehuer i uge 50 og glæder os til at starte op igen i uge 2.