, se flere billede fra året i billedgalleriet.

Gå tilbage til forrige side

Nr. 26 37. årgang. Fredag den 11. marts 2016.

I morgen vil vores sognepræst Lars Foldager, sammen med konfirmanderne, arrangere og afholde en konfirmandgudstjeneste i Thise Kirke. Konfirmanderne skal møde kl. 10.00 i Thise Kirke. Konfirmandgudstjenesten afholdes kl.18.00. Alle er velkomne.    

 

På torsdag er det sidste svømmedag for det første svømmehold. De afslutter deres svømmeforløb med en lille svømmeprøve. Efter påske sender vi det næste svømmehold af sted, som er 1., 3. og 5.kl. Yderligere information kommer i næste uges fredagsbrev.

I næste uge tager eleverne i 8.kl. i brobygning på ungdomsuddannelserne. Her skal de opleve, hvad det vil sige at gå på en ungdomsuddannelse, samtidigt med at de får en indsigt de forskellige uddannelser, så de næste år træffer det rigtige valg. Bibi vil besøge eleverne på ungdoms-uddannelserne.  

 

Skolens bestyrelse arrangerer arbejdsdag for skolens forældre lørdag den 16. april. Yderligere information kommer på et senere tidspunkt.

 

Onsdag den 20. april afholder skolen sin årlige generalforsamling. Sæt x i kalenderen. 

 

På mandag begynder vi på en ny morgensamlingsperiode, hvor eleverne skal træne matematik fra morgenstunden. Vi skulle være startet i mandags, men eleverne i 6.kl. har underholdt os med afholdelse af de klassekonkurrencer, s

 

Fritteren:

 

I onsdags havde vi besøg af den kommende bh.kl. efter deres "skoledag". Det var en stor succes.

Vi glæder os til næste besøg.

 

Tirsdag holder vi fødselsdag for marts børnene.

 

”Sjov, natur og sport” afholdes den første uge i skoleferien (uge 26). Vi vil allerede nu, gerne opfordre jer til at tage en enkelt fridag i den uge og være sammen med en flok glade børn enten tirsdag ,onsdag eller torsdag . Planlægningen er i gang, vil I hjælpe til eller har I ideer/spørgsmål må I gerne kontakte Grete.

 

M88:

Der er gymnastikopvisning torsdag den 17. marts kl. 18.30 – 19.00. Efter opvisningen er der pølser og legeland.

 

Thise Friskole - Thise Kirkevej 11, Sdr. Thise - 7870 Roslev. Telefon: 97 57 81 45
© Udarbejdet af ThiseWeb.dk