Nr. 20. 33. årgang. Fredag den 11/1 2013.

I onsdags var skolefotografen på besøg og fotograferer de børn, som ikke blev fotograferet i december. Vi påtale, at klassebillederne var meget mørke, og han lovede at gøre dem lysere. Han sender de nye klassebilleder til skolen, så I kan få byttet de gamle mørke til nye lysere.

I torsdags startede 4.kl., 5.kl., 6.kl. og de ældste børn i børnehaven på skolesvømning. Ønsker man at stå af bussen andre steder end på skolen, skal man aflevere en seddel til kontoret. Man behøver kun at aflever en seddel, hvis aftalen skal gælde for hele svømmeperioden.

På onsdag skal eleverne i 3.kl. til idrætsdag på Fursund Skole. De skal huske idrætstøj, drikkedunk og madpakke. Vi forventer, at eleverne er tilbage på skolen kl. 13.00.

Samme dag tager eleverne i 6.kl. i Skive Biograf, hvor de skal se filmen "Drengen med cyklen". De er tilbage på skolen kl.13.00.

Lørdag den 26/1 holder vi friskolens dag og indskrivning til det kommende skoleår.

I den forbindelse udsender vi igen i år vores skoleavis. Skoleavisen er fyldt med gode artikler fra vuggestuen, børnehaven og friskolen. Avisen vil blive husstandsomdelt den 16. januar.

Alle elever har mødepligt til arrangementet og skal møde fra 09.00 -12.00 .

Som sædvane har eleverne fri fra skole den efterfølgende mandag (28/1).

Fritteren:

Mandagens skolesport er fortsat badminton.

Fritterbørnene er fantastiske til at lege sammen på tværs af klasserne.

Vi vil opfordre jer til at invitere legekammerater med hjem, der er mange muligheder i alle klasserne. Man kunne evt. skolefridagen den 28. januar til en god legedag.

Der vil være pasning i samarbejde med børnehaven den 28/1. Tilmeldingen er sendt ud sammen med tilmelding til vinterferien.

Der er legetøjuge i næste uge.

M88:

Den 3. februar er vores gymnaster fra 5 til ca. 12 år inviteret til børnefællestræning i Jebjerg fra kl. 9.00 – 13.00 af DGI.

Der vil være spændende og sjove lege, gymnastik, springgrav, airtrack, sjov, sang og dans.

DGI står for arrangementet, men Dorte Clausen (fra wild kids) vil være der hele tiden.

Forældre kan købe kaffe.

Tilmelding INDEN d. 17/1 til Camilla: manjana@mail.tele.dk