, se flere billede fra året i billedgalleriet.

Gå tilbage til forrige side

Nr. 32 37. årgang. onsdag den 4. maj 2016.

I går afholdt Susanne og forældrene i 4.kl. og 5.kl. et lille forældremøde, eftersom Susanne er blevet den nye klasselærer i begge klasser. Det var et godt møde og næsten alle familier var repræsenteret. Der blev talt om mange forskellige emner, men et enkelt emne, synes jeg, er på sin plads at dele med resten af forældregruppen. Der var en udbredt enighed om, at mange af børnene (ikke kun i 4. og 5.kl.) har et sprog med, for os andre, mange grimme gloser (fuck, fucking osv.). Jeg tror ikke, at vi kan lave love og regler for, hvilket sprog børn /unge har, men jeg tror, at det er vigtigt, at vi forældre og skole fortæller dem, hvilket sprog de taler, når vi er sammen. Vi skal sætte rammen for vores sprogfællesskab.  

 

I den kommende morgensamlingsperiode vil vi løbetræne. Elever, som er skade eller skal skånes, skal medbringe en seddel. De kommer i stedet for til at gå en skånetur.     

 

I næste uge begynder projektugen for eleverne i 9.klassse. De skal være på skolen i tidsrummet kl. 08.00 – 13.30 og deltager i morgenløb på lige fod med de øvrige elever.

Invitationen til fremlæggelserne, fredag den 13. maj vil blive sendt med hjem i starten af næste uge.

 

Gå gratis i biografen lørdag den 7. maj, hvis du fylder 10 år i 2016. Hvis I går ind på www.Cinema3.dk kan I reservere billetter til forestillingerne. Børnene skal blot medbringe sygesikringsbevis som dokumentation.

 

 

Fritteren:

 

Dansen med Ninna er aflyst, da hun laver projektopgave.

 

Sæt Kryds i kalenderen den første uge i sommerferien, uge 26 tirsdag, onsdag og torsdag, der er SJOV, NATUR OG SPORT. Tilmelding kommer senere.

Vi får brug for hjælp  af forældre, bedsteforældre eller venner af huset. Vi hører gerne fra jer allerede nu af hensyn til planlægning og arrangementer.

 

 

Thise Friskole - Thise Kirkevej 11, Sdr. Thise - 7870 Roslev. Telefon: 97 57 81 45
© Udarbejdet af ThiseWeb.dk