, se flere billede fra året i billedgalleriet.

Gå tilbage til forrige side

Nr. 20. 39. årgang. Fredag 13/1 2017.

 Fra mandag til torsdag i denne uge var eleverne i 8.kl. og 9. kl. til skriftlige prøve-prøver. Det var en god oplevelse at ”prøve” en skriftligprøve.

 

Vi er kommet godt i gang med årets svømmeundervisning og børnene syntes, at det er fantastisk igen at komme op og boltre sig i Durup Svømmehal. Ønsker man at blive sat af bussen på vejen hjem, vil vi gerne have besked. Eleverne skal blot aflevere en seddel fra forældrene, som fortæller om, hvor på ruten, man ønsker at stå af.  Det er kun nødvendigt at aflevere en seddel for hele svømme perioden.

 

På onsdag er der forældresamtaler i 4.kl.

 

Lørdag den 21. januar afholder vi Friskolens Dag og indskrivning til det kommende skoleår. I den forbindelse udsender vi igen i år vores skoleavis. Skoleavisen blev husstands omdelt sammen med Salling Avisen i den forgangne uge. Enkelte har oplevet, at vores avis ikke var med Salling Avisen, hvis det er tilfældet, vil vi gerne have besked.  

 

Plan for Friskolens Dag.

09.00. Fælles velkomst i hallen.

09.10. Undervisning i klasserne.

10.10. Pause med forældrekaffe.

10.40. Undervisning i klasserne

11.40. Fælles afslutning i hallen.

 

Børnene i vores kommende børnehaveklasse er inviteret til der første ”rigtige skoledag”. Vi glæder os meget til, at de kommer og får nogle gode oplevelser.

 

For vores resterende elever er der planlagt en spædende dag, hvor familie og venner har mulighed for at deltage. Alle er velkomne.

 

I børnehuset åbner vi også dørene for besøgende, så man kan komme og besøge institutionerne, se vores fantastiske faciliteter og høre om vores pædagogiske tilbud. Alle er velkomne.

 

Alle elever har mødepligt til arrangementet og skal møde fra 09.00 -12.00 . Som sædvanlig har eleverne fri fra skole den efterfølgende mandag (23/1).

 

Mandag den 30. januar slutter undervisning kl. 12.00 for alle elever, da medarbejderne på skolen og i Børnehuset, skal deltage i et pædagogisk arrangement. Der vil blive indkaldt vikar i Børnehuset fra kl. 12.00.

 

Bestyrelsen har fastlagt dato for den kommende arbejdsdag den 20. maj og vores årlige generalforsamling den 19. april. Sæt kryds i kalenderen.

 

M88:

 

Wild Kids flytter til 17.00 – 18.15 om onsdagen.

 

Fritteren:

 

Husk i dag fredag d. 13. januar er sidste dag for tilmelding til pasning i vinterferien samt mandag d. 23 efter åbent hus.

 

Skolesport tirsdag er badminton for 2.3. kl. fra 13.30 til 14.30.

 

 

 

Thise Friskole - Thise Kirkevej 11, Sdr. Thise - 7870 Roslev. Telefon: 97 57 81 45
© Udarbejdet af ThiseWeb.dk