Fredagsbrevet den 14/12 2012

Fredagsbrev

Nr. 17. 33. årgang. Fredag den 14/12 2012.

I søndags var der juletræsfest på skolen. Mange var mødt op for at møde julemanden og deltage i lodtrækningen om de flotte gaver. Et flot arrangement.

I torsdags var der Lucia-optog på skolen, i børnehaven og i vuggestuen. Alle fra skolen var samlet i hallen for at se det flotte optog. Efterfølgende tog Luciapigerne til Jebjerg Plejehjem, hvor de også gik Luciaoptog. Pigerne bragte megen glæde blandt beboere og ansatte og fik afslutningsvis serveret æbleskiver af plejehjemmets ansatte. Det var en af vores gamle elever, som havde formidlet kontakte til plejehjemmet. Tak for det!

Samme dag var 7.kl. i Skive på juletur. De havde en god tur, hvor de bl.a. var på skøjtebanen.

På onsdag er det sidste skoledag i dette kalenderår. Alle elever møder kl. 08.00 til en fælles morgensamling. Efter morgensamlingen går vi til julegudstjeneste i Thise Kirke, hvor vi hører juleevangeliet. Tilbage på skolen fortsætter vi i klasserne, hvor der julehygges med klasselæreren. Dagen sluttes af med fællessang i glashuset kl. 11.30, hvorefter det er juleferie. Eleverne skal ikke medbringe julegodter, - det sørger nisserne for.

Første skoledag i 2013 er torsdag den 3. januar, hvor vi møder til normal tid.

Vi begynder skolesvømning efter nytår i uge 2. De første klasser vi sender af sted er 4.kl. – 6.kl. samt de ældste børn fra børnehaven.

På grund af skolesvømning vil skolebussen første kører øst over kl. 14.30 om torsdagen. Det er gældende fra uge 2 og 20 skoleuger frem.

Lørdag den 26/1 holder vi friskolens dag og indskrivning til det kommende skoleår. I den forbindelse udsender vi igen i år vores skoleavis. Skoleavisen er fyldt med gode artikler fra vuggestuen, børnehaven og friskolen.

Som sædvane har eleverne fri fra skole den efterfølgende mandag (28/1). Yderligere information følger i begyndelsen af det nye år.

Fritteren.

Julefrokost / fødselsdag i fritteren blev en fantastisk hyggelig eftermiddag. Børnene havde en god appetit og smagte med glæde på de forskellige retter vi serverede for dem.

Børnene havde flot indpakkede gaver med til vores pakkespil, der blev hujet og klappet, hver gang en sekser blev slået.

Alle var heldige med at få en gave med hjem.  Tak for hjælpen i køkkenet, risalamande og pebernødder.

Det var dejlig med den store tilslutning.

Juleferien nærmer sig, de børn der skal passes, skal møde ind i børnehaven. Husk at ringe til børnehaven, hvis der sker ændringer i pasningsbehovet.  Børnene må gerne medbringe legetøj i ferien.

Det vil være en stor hjælp for både børn og voksne, hvis der står navn i børnenes tøj / ting.

Tak for mange dejlige timer sammen med jeres søde børn, vi glæder os til at se jer alle i det nye år.

Glædelig jul og godt nytår fra Arne, Helle, Mary og Grete