, se flere billede fra året i billedgalleriet.

Gå tilbage til forrige side

Nr. 3. Mandag den 4. september 2017

I den forbindelse Thise Mini Triathlon forrige lørdag opstillede eleverne i 7.kl. – 8.kl. en tombola på torvet i Thise. Eleverne omsatte for over 7000,00 kr. i lodder, men der blev desværre ikke udsolgt. De overskydende præmier vil man kunne vinde i forbindelse med vores sponsordag den 14. september.  Overskuddet går til 7.kl. – 8.kl. lejrskole i 2018.

Mange tak til alle vores sponsorer for deres bidrag.  

 

I fredags sendte vi invitationer ud til vores årlige sponsordag, som i år afholdes den 14. september. Vi håber, at mange vil deltage både på skolen og i børnehuset.

 

I aften er det forældremøde i Børnehuset kl. 19.00. Der er sendt invitation ud.

 

I morgen (tirsdag) er der forældremøde i 6.kl. og 7.kl. Skive Ungdomsskole kommer og fortæller om Ungdomsskole tilbuddet til de unge i år. Der er sendt invitationer ud.

 

I begyndelsen af næste uge får eleverne udleveret årets skolefolder. Har I rettelser eller mangler der information om noget, vil vi gerne have, at I kontakter os. I folderen finder I alle relevante praktiske oplysninger.

 

Igen i år samler vi tøj ind til de rumænske børn. Læs det vedlagte brev. Tøjet kan afleveres på skolen frem til den 11. september.

 

Husk! At give jeres børn idrætstøj med, så de kan have idræt udendørs indtil efterårsferien og drikkedunke, så de kan få noget at drikke i skoletiden.

Vi oplever hvert år, at mange glemmer deres tøj på skolen. Desværre er der sjældent navn i tøjet, hvilket gør det svært at finde den rette ejermand. Vi opfordrer jer til at skrive navn i børnenes tøj.

 

Når man afleverer sit barn på skolen vil vi gerne bede jer om at bruge parkeringspladserne i stedet for at parkere foran indgangen. Det spærrer for den øvrige trafik.

 

Efterlysning!

 

Gennem de sidste mange år har vi haft en ungdomsklub for vores elever i 5.kl. – 9.kl. Klubtilbuddet har altid været organiseret og ledet af forældre til børn på skolen. Sidst år var det Martin og Birgitte, men de har begge valgt at trække sig. Derfor søger vi nu nogle nye medarbejdere til klubben. Arbejdet er lønnet. Dette års klubtilbud vil ligge i tidsrummet tirsdage kl. 18.00 – 20.00. Vi har allerede fået en henvendelse fra en interesseret forælder, men vi mangler stadigvæk et par stykker. Kontakt Dan, hvis det har interesse.

 

 

 

Thise Friskole - Thise Kirkevej 11, Sdr. Thise - 7870 Roslev. Telefon: 97 57 81 45
© Udarbejdet af ThiseWeb.dk