, se flere billede fra året i billedgalleriet.

Gå tilbage til forrige side

Nr. 19 fredag den 15. januar 2018.

 

Mandag og tirsdag arbejder eleverne i 4.kl. og 5.kl. med emnet Grønland. I den forbindelse har de inviteret deres familier til ”kaffemik” på skolen på tirsdag. ”Kaffemik” er en selskabelig grønlandsk tradition, hvor man hygger sig sammen. Kaffemik holdes til højtider, fødselsdage, barnedåb, når en dreng skyder sin første sæl osv.

Eleverne 4.kl. og 5.kl. har fri kl. 13.30, når der er ryddet op efter kaffemik.

 

På torsdag sender vi eleverne i 8.kl. til Danmarksmesterskaberne i Skills i Herning, her kan de overvære DM i Skills konkurrencerne eller gå på opdagelse i ”Prøv, mærk og føl et fag” indenfor erhvervsuddannelserne.

 

I mange år har vi holdt ”Friskolens dag” i slutningen af januar måned. I år har vi valgt at flytte arrangementet til forår i stedet nemlig den 26. maj. Grunden til at vi flytter dagen er, at foråret byder på andre muligheder i forhold til planlægningen. Eleverne har som sædvanligt fri fra skole den efterfølgende mandag (28/5)

 

Torsdag i uge 4 begynder vi på skolesvømning. De første klasser vi sender af sted er 0.kl., 2.kl. og 4.kl.

Eleverne skal huske badetøj, håndklæde og evt. svømmebriller. Svømmebrillerne skal være tilpasset hjemmefra. Eleverne må gerne medbringe en lille snack eller et stykke frugt, som de kan spise efter svømning.

 

Fredag den 2. februar tager alle ansatte på skolen på kursus hele dagen. Derfor er undervisningen aflyst. Vi tilbyder pasning til vores fritterbørn. Skolebussen kører om morgen men ikke om eftermiddagen. Giv fritteren besked hvis børnene skal passes.

 

Skulle I have en eller flere gamle badmintonketcher liggende aftager vi dem gerne? Vi har en taske med ketcher, som eleverne ofte bruger i frikvarterne/fritteren.  

Thise Friskole - Thise Kirkevej 11, Sdr. Thise - 7870 Roslev. Telefon: 97 57 81 45
© Udarbejdet af ThiseWeb.dk