, se flere billede fra året i billedgalleriet.

Gå tilbage til forrige side

Nr. 1. tirsdag den 14. august 2018

I går var det skoleårets første skoledag. Der var et stort fremmøde af både elever, forældre og bedsteforældre. Det var dejligt at se gensynets glæde i børnenes øjne og mærke den gode og positive stemning, som herskede. Tak for en god dagJ

 

I alt 94 elever startede på det nye skoleår fordelt på 10 klassetrin. Alle blev budt velkommen, men en speciel velkomst var der til Valdemar 0.kl, Albert, Kristian, Emily og Roberts 6.kl. og Sofie i 7.kl.

 

Vi glæder os til det kommende skoleår med mange nye og spændende udfordringer.

Der er billeder fra første skoledag på skolens hjemmeside.

 

I morgen begynder vi at forberede os til den forestående Minitriatlon i Thise den 25. august og Skive Løbet i september måned. Udover løb er det også muligt for eleverne at cykle. Alle elever fra 5.kl. og opefter kan deltage på cykelruten, man skal blot medbringe en lovlig cykel og cykelhjelm.

Vi løber/cykler til morgensamling mandag, tirsdag, onsdag og torsdag.

Er man skadet eller skal man fritages for løb, skal man aflevere en seddel til klasselæreren. Fritagelsen gælder for en uge ad gangen.

 

I aften er det forældremøde i 6.kl.

  

Lørdag den 25. august er der Thise Mini Triatlon arrangeret af M88. I den forbindelse opstiller eleverne i 7.kl. – 9.kl. en tombola på torvet i Thise. Her vil man kunne vinde mange flotte præmier, sponseret af lokale virksomheder. Overskuddet fra tombolaen går til 7.kl. – 9.kl. skitur i 2019. Har I lyst til at bidrag med præmier til tombolaen, kan I aflevere dem på kontoret i næste uge.

 

 

Lørdag den 15. september afholder bestyrelsen arbejdsdag.  Sæt X i kalenderen. Samme dag fejrer vi børnehusets 25 års jubilæum.

 

 

Husk! At give jeres børn idrætstøj med, så de kan have idræt udendørs indtil efterårsferien og drikkedunke, så de kan få noget at drikke i skoletiden.

 

Vi oplever hvert år, at mange glemmer deres tøj på skolen. Desværre er der sjældent navn i tøjet, hvilket gør det svært at finde den rette ejermand. Vi opfordrer jer til at skrive navn i børnenes tøj.

 

Når man afleverer sit barn på skolen vil vi gerne bede jer om at bruge parkeringspladserne i stedet for at parkere foran indgangen. Det spærrer for den øvrige trafik.

 

 

Thise Friskole - Thise Kirkevej 11, Sdr. Thise - 7870 Roslev. Telefon: 97 57 81 45
© Udarbejdet af ThiseWeb.dk