, se flere billede fra året i billedgalleriet.

Gå tilbage til forrige side

Nr. 5. fredag den 14. september 2018

I onsdags var eleverne i 9.kl. til ”Hands On” på erhvervsskolerne i Skive. Her dystede de med andre 9.klasses elever fra kommunen i forskellige discipliner indenfor en lang række håndværk. Det var en udmærket dag, som eleverne gav ”en semi smiley”.

 

I morgen afholder vi arbejdsdag og 25-års jubilæum for Børnehuset. Vi mødes kl. 09.00 på skolen og fordeler opgaverne mellem de fremmødte. Arbejdsdagen slutter kl. 12.00, hvor vi fejrer Børnehuset med en lille tale og Børnehusets børn synger en sang. Derefter vil der være hotdogs og slush ice. Klokken 13.00 kommer der en klovn og optræder for børnene, der også får mulighed for at hoppe i hoppeborg i hallen. Vi håber, at mange vil møde op til en hyggelig dag sammen med en masse glad børn og forældre.

 

På mandag tager Karin eleverne i 7.kl. med til Brokholm Sø, hvor de skal undersøge ferskvandet i søerne omkring Havbakke Skov. Turen er en del af biologiundervisningen. Eleverne skal medbringe cykel, cykelhjelm og madpakke. De har undervisning over middag og skal medbringe deres bøger etc.

 

På tirsdag tager eleverne i 5. og 6.kl. til Brokholm Sø, hvor de skal arbejde med matematik i naturen. Eleverne skal medbringe cykel, cykelhjelm og madpakke. De har undervisning over middag og skal medbringe deres bøger etc.

 

Samme dag tager eleverne i 1.kl. på besøg på Skive Bibliotek, hvor de skal finde nye frilæsnings-bøger.

 

På torsdag tager eleverne fra 8. og 9.kl. til Skive, hvor de skal i biografen og se filmen ”Farvel Berlin” som en del af tyskundervisningen. Eleverne skal have undervisning over middag og skal medbringe deres bøger et.  

 

Vi er nået gennem dette efterårs forældremøder. I den forbindelse vil jeg gerne takke de ansatte for nogle gode velforberedte møder og forældrene for deres engagement i vores skole og deres børns skolegang.  

 

Vedlagt er Vinter programmet fra M88.

Thise Friskole - Thise Kirkevej 11, Sdr. Thise - 7870 Roslev. Telefon: 97 57 81 45
© Udarbejdet af ThiseWeb.dk