Arbejdsdag i flot forårsvejr

Traditionen byder at det er flot vejr, både forår og efterår, når skolen beder forældrene om at hjælpe til ved to årlige arbejdsdage. Og den tradition blev fulgt, da godt et halvthundrede forældre og næsten lige så mange børn mødtes lørdag formiddag.

Rundt omkring i alle kroge blev der arbejdet.- mest udendørs i det flotte forårsvejr. I skolegården er buskadset ind mod klasseværelser blevet ryddet for at gøre plads til et udekøkken, og på arealet ved siden af multibanen og et nyt klatrehus sat op - oven på et faldunderlag.Og der er gjort klar til, at banancyklerne får en ny garage i jordvolden på sportspladsen, så der kan indrettes nogle hyggerum under halvtaget.

Og så blev der malet, hamret, banket, taget ukrudt op, kørt på genbrugspladsen og revet og plantet blomster.

Skolens bankforbindelse, Salling Bank, sponserede - også helt efter traditionen - frokosten, som en gruppe forældre sørgede for at arrangere og anrette.