Arbejdsdag lørdag den 26. september

Sofagruppe af paller og garage tl banancyklerne

En kæmpestor sofagruppe fremstilet af europaller under halvtaget, som eleverne kan bruge i frikvartererne, var et af projekterne ved lørdagens arbejdsdag, som godt et halvthundrede forældre og næsten lige så mange børn fra skolen, børnhaven og vuggestuen deltog i.

Banancyklerne blev der lavet et nyt logi til - i form af en garage ved siden af multibanen, gyngestativet på børnehavens legeplads blev fornyet, et nyt cykelskur er på vej tæt på indgangen og så blev der smurt maling på vægge i både børnerhaven og på skolen.

Andre forældre fældede træer, beskar buske og rensede bede, og ikke at forglemme tog et hold sig af den vigtige opgave at sørge for mad og drikke til det arbejdende folk.

"Vi har tidligere været flere til arbejdsdag, men vi fik faktisk lavet rigtig mange ting, fordi folk var indstillet på at tage fat. Mange af projekterne ville der ikke være penge til at

gennemføre, hvis ikke forældrene trak i arbejdstøjet. Så vi er rigtig glade for, at vi på den måde kan få pengene til at strække længere - til glæde for børnene og medarbejderne, siger Lars Andreasen fra skolens bestyrelse, som sammen med Alfred Olesen og Dennis Herbst var tovholdere på arbejdsdagen.